Dé oplossing in processing?
Inventive processing
Betrouwbare machines
  • Machines
  • Maatwerk
  • Turn-key
Project

Betrouwbare machines

Omschrijving

Wie is SOUPY?

Bij SOUPY worden écht verse soepen gemaakt. Dat betekent: soep op basis van overnight getrokken bouillon, met natuurlijke en verse ingrediënten en zonder additieven. Het slowcooked proces zorgt voor pure smaken. Dat is dus soep met een combinatie van eigenschappen waar je alleen maar heel blij van kan worden: soup with a smile.

Welke uitdaging lag er?

“Een efficiënt productie- en verwerkingsproces realiseren met een focus op hygiëne, zonder dat dit gepaard gaat met extra tijd voor reiniging en dergelijke processen. We legden deze uitdaging voor aan het team van ISM Machinery en we kwamen al snel tot een succesvolle oplossing.”

“ISM Machinery heeft ons flink op weg geholpen in het verwerkingsproces. Diverse transportbanden zoals de knikbanden met weegplateau hebben gezorgd voor een efficiënter productie- en verwerkingsproces voor SOUPY.”

“Ik heb in het verleden al meerdere malen samengewerkt met ISM. Met mijn voormalige bedrijf maakte ik al gebruik van de producten en diensten van ISM. De kennis en expertise op het gebied van productverwerking, maar vooral de oplossing voor een efficiënter productieproces deed mij terugkeren voor nieuwe machines.” Aldus Jan Schipper, eigenaar van SOUPY.

  • Betrouwbare machines
  • Betrouwbare machines
  • Betrouwbare machines

Terug naar projecten

Gerelateerde machines

Advies op maat?
Advies op maat?