Dé oplossing in processing?
Inventive processing
ISM
  • Machines
  • Maatwerk
  • Turn-key

Over Ons

ISM Machinery is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf met twee specialismen:

  • Het ontwerpen en bouwen van machines en productielijnen voor diverse sectoren.

  • Productielijnen en producten voor prefab.

Wij zijn gevestigd in Goes, centraal gelegen in de provincie Zeeland, goed bereikbaar nabij de A58. Wij zijn klantgericht en veelzijdig, wij ontzorgen u graag in alle fases van uw projecten, van engineering tot oplevering.

ISM Food Machinery
ISM Food Machinery

Of het nu gaat om groente, fruit, of vezels voor vleesvervangers: in de voedingsindustrie worden hoge eisen gesteld aan de eindproducten. Daarom is de kwaliteit van de machines in het productieproces essentieel. ISM Machinery helpt u er graag mee. Samen met u komen we tot een ontwerp en de bouw van hoogwaardige machines waar u op kunt vertrouwen. Daarbij is het voor u mogelijk om elke fase van het project, van engineering tot oplevering, geheel aan ons uit te besteden.

NAAR FOOD MACHINERY
ISM Prefab Machinery 
ISM Prefab Machinery 

Prefab wordt steeds vaker toegepast: het materiaal is duurzaam en het werkproces is sneller dan veel andere methodes. Om de productie van prefabwand- en dakelementen te optimaliseren heeft ISM Machinery een aantal producten ontwikkeld. Onze producten zijn los te gebruiken of als complete productielijn.

NAAR PREFAB MACHINERY

Onze kenmerken

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in op het gebied van productielijnen in diverse sectoren, zoals de food sector en de prefabbouw.

  • Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en zijn altijd gedreven om nieuwe oplossingen te bedenken.

  • Wij ontzorgen onze klanten desgewenst in alle fases, van engineering tot implementatie.

  • Wij zoeken graag de samenwerking op om samen met de klant te komen tot een oplossing die voldoet aan alle wensen.

Neem contact op!
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen en bouwen van machines of productielijnen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 0113-405035, of stuur een e-mail naar info@ismgroup.nl.

Advies op maat?
Advies op maat?